Neulominen harrastuksena

Neulonnan suosio harrastuksena on nykypäivänä tavoittanut niin miehet kuin naiset, vanhat kuin nuoretkin. Perinteisesti neulonnan on nähty olevan vain varttuneen väen tekosia, mutta yllättävän monet nuoret ovat myös innostuneet villasukkien, lapasten ja pipojen kutomisesta. Ennen neulontaa harrastettiin yksin kotosalla tai pienissä neulontapiireissä, mutta nykypäivänä blogit ja sosiaalisen median tilit ovat täynnä kutomisohjeita ja vinkkejä, jotka tuovat esille tämän harrastuksen yhteisöllisyyttä ja perinteitä. Neulontabloggaus onkin nykypäivänä super trendikästä!

Mistä tietoa neulontaharrastuksen aloittamiseen?

Ennen kuin neulontabloggausta voi aloittaa, on toki osattava neuloa ja hankittava harrastukseen sopivat materiaalit. Lanka- ja tarvikehankinnoissa kannattaa ehdottomasti keskittyä laatuun, jota onneksi on netissä tarjolla, napsauta tästä saadaksesi lisätietoja. Netistä voi löytää todella kattavan määrän myös erilaisia neulonta-aiheisia artikkeleita, joista mainittakoon suomalaisista Marttajärjestön kotisivut. Myös suomalaisten tuntemalta Ylen sivustolta voi löytää paljon erilaista tietoa ja vinkkejä neulomisharrastukseen liittyen ja miten esimerkiksi sosiaalinen media on yhdistänyt neulojia.

Neulonta-blogi 2020

Neulomista ja neulostuotteita rakastavat ihmiset arvostavat nykypäivänä kestävyyttä, ekologisuutta ja suomalaisuutta, mutta nuorten kiinnostus neulomisesta on lisännyt myös kiinnostusta uudenlaisiin neulostuotteisiin, kuin perinteisiin villasukkiin. Perinteisempiin neuleisiin tekijät ovat löytäneet paljon omaleimaisia kuvioita ja muotoja, kun taas modernimpaa neulomista harrastavat voivat luoda muun muassa uniikkeja sisustuksellisia neuleita. Suosittuja neulontablogeista tekeekin omaleimaisuus ja innovatiivisuus, jotka jaksavat herättää lukijat löytämään neulomisharrastuksiinsa ihan uusia ulottuvuuksia. Neulontabloggaus tuo kirjoittajalleen myös lisäsyyn harrastuksen ylläpitoon ja mahdollisia lisätuloja.